DESistem - BSH Saha Çalışanları Mobilite Projesi

BSH (Bosch und Siemens Hausgeräte GmbH; Türkçe; Bosch ve Siemens Ev Aletleri Limited Şirketi), 1967 yılında Robert Bosch GmbH Stuttgart ile Siemens AG Munich’in ortak girişimiyle kurulan bir şirkettir.

BSH Bosch und Siemens Hausgerate'nin Türkiye'deki iştiraki BSH Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., 1992 yılından bu yana faaliyet göstermektedir. Ana markaları Bosch ve Siemens, özel markası Gaggenau ve yerel markası Profilo ile Türkiye'nin yabancı yatırımlı beyaz eşya şirketidir. Türkiye'de Çerkezköy fabrikalarında soğutucu, çamaşır makinesi, fırın, gardrop tipi buzdolabı ve bulaşık makinesi olarak beş ana grupta üretim yapmaktadır. Türkiye'deki müşterilerine sahada destek veren bayilerinin online olarak müşteri lokasyonunda hem satış hem de servis operasyonunu eksiksiz kayıt altına almak için Mobility Projesi çatısı altında BSH, DEsistem, Microsoft ile beraber sahada yapılan canlı testler sonucunda DEsistem’in Mobility Client Solution çözümü tercih edilmiştir. Ürün olarak ise Dell Kurumsal Tablet ürünü kullanılmıştır. DEsistem;  Mobility Client Solution yaklaşımı ile müşterilerine  uçtan uca çözüm sağlamaktır. Müşterimiz 2500 üzerinde aktif saha çalışanı ile kendi müşterilerine sahada mobil hizmet vermektedir. DESistem olarak Türkiye’nin tüm bölgelerine yayılmıs olan 2500 adet tablete 2 gün içinde çözüm garantisi ile destek vermekte olup buna benzer başarılı projelere imza atmaya devam ediyoruz.

• GEREKSİNİM

• BİLEŞENLER